Kurser

Som selvstændig har du selv ansvaret for din virksomhed. Alt hviler på dine skuldre, salg, indkøb, likviditet, medarbejdere, kunder, leverandører og regnskab.

Jep, ansvaret for regnskabet ligger på dine skuldre – også selv om du har uddelegeret det til andre (bogholder, revisor eller lignende). I sidste ende er det dig, der har ansvaret for virksomhedens regnskab og økonomi.

Regnskabet kan godt være en besværlig størrelse for mange, der ikke tidligere har beskæftiget sig med netop det. Derfor har jeg lavet en række kurser, som kan hjælpe dig på vej til en bedre forståelse for regnskabet.

Det praktiske

Kurserne afholdes via programmet Thinkific. Når du tilmelder dig, får du dels en kvittering på dit køb og dels et login til programmet.

Kurserne er i udgangspunktet tilgængelige til evig tid – hvis andet gælder, får du det utrykkeligt at vide.

Da kurserne er onlinekurser, kan du tage kurset i dit tempo, og når det passer ind i din kalender. Modulerne kan bestå at tekster, videoer og lydfiler.

Onlinekurser
Drømmer du om at starte egen virksomhed

DRØMMER DU OM AT STARTE EGEN VIRKSOMHED

Dette kursus er til dig, der går med en lille iværksætter i maven, men som ikke helt ved, hvordan du skal brige opgaven an.

Kurset tager dig igennem 7 trin, som du skal igennem inden du starter din egen virksomhed.

De 7 trin er:

1. Din Ide

2. Goal Grid modellen

3. Hjemmefronten

4. Omstilling fra lønmodtager til selvstændig

5. Det praktiske

6. Det lovmæssige

7. Alt det skjove

 

Læs mere om kurset her 👇👇